Service Culture Indicator

Care sunt prioritățile echipei tale de leadership?

Pentru a îmbunătăți continuu performanța serviciilor oferite și pentru a construi o cultură a serviciilor superioare, trebuie să stabilești care este prioritatea organizației tale în acest moment. Este echipa ta aliniată către îndeplinirea aceluiași obiectiv? Service Culture Indicator (SCI) este instrumentul perfect pentru a evalua situația actuală a companiei tale.

Organizația ta oferă Excelență în Servicii?

Companiile care au o cultură a serviciilor superioare își concentrează eforturile pentru a obține loialitatea clienților, menține echipe stabile și pentru a se diferenția de competiție. Cât de puternică și durabilă este cultura serviciilor în organizația ta?

The Service Culture Indicator (SCI) este un instrument care definește importanța obiectivelor în servicii, măsoară gradul de aliniere a echipei de leadership și evaluează performanța culturii serviciilor. SCI ajută leaderii și organizațiile să identifice și să obțină cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Beneficiile utilizării Service Culture Indicator (SCI):

  1. Descoperiți de ce membrii echipei vor să îmbunătățească performanța serviciilor și să construiască o cultură a serviciilor superioare.
  2. Evaluați gradul de aliniere a echipei de management și evaluați cât de puternică este cultura actuală a serviciilor oferite, cu privire la: Clienți, Angajați, Leadership, Procese și Cultură.
  3. Identificați prioritățile pentru îmbunătățirea serviciile și a eforturilor de transformare a culturii organizaționale.
  4. Primiți rapoarte personalizate, recomandări și resurse relevante.

Programați un demo acum