Aș dori să îmi îmbunătățesc serviciile prin:

Transformarea Culturii Organizaționale

Te ajutăm să transformi cultura ta organizatională actuală într-o Cultură a Excelenței în Servicii, cu ajutorul căreia vei livra servicii de calitate superioară, care te vor diferenția de competiție și care îți vor permite să implementezi schimbări durabile. Pentru a atinge acest obiectiv, o organizație trebuie, în primul rând, să-și îmbunătățească serviciile la nivel intern, între departamente, funcții, arii geografice sau linii de business.

Ateliere despre Excelența în Servicii

Aceste Ateliere prezintă noțiuni despre servicii și oferă exerciții interactive despre Excelența în Servicii. Acest întreg proces de educare și dezvoltare înseamnă mai mult decât un simplu curs de training. Atelierele încurajează angajații să gândească diferit și să creeze planuri de acțiune aplicabile, să colaboreze pentru găsirea celei mai bune soluții, facilitând astfel construirea unei culturi a serviciilor superioare.

Îmbunătățiri strategice în servicii

Organizația ta se poate confrunta cu anumite provocări care pot împiedica livrarea unor servicii superioare de Customer Service. Fie că ne referim la sistemele actuale, procese sau stabilirea unor priorități diferite, consultanții noștri îți vor ajuta echipele să înțeleagă mecanismul prin care pot crea o Cultură de Excelență în Servicii, și îți vor oferi măsurile strategice pentru depășirea provocărilor identificate.