chat with Service Intellect is a article section. Here we interview CEOs and Key leaders of business environment. They all have lead companies that marked success in creating superior customer experience in their organization.

Chat with Service Intellect este secțiunea unde veți găsi opiniile unor lideri renumiți.
Aceștia au o experiență vastă în coordonarea unor echipe care au creat o cultură a excelenței în servicii, în cadrul organizațiilor lor. În această secțiune, ei abordează o serie de subiecte importante și ne răspund la întrebări despre cunoștințele, experiența și părerea lor despre servicii și despre interacțiunea clienților cu organizația lor. Căutăm în mod constant leaderi care pot contribui la secțiunea noastră cu ideile și experiența lor, pe care să le împărtășim cu voi.

Read more articles on Cusomer Service on our blog section.

Această secțiune este dedicată articolelor despre îmbunătățirea serviciilor pentru clienți. Consultanții noștri la nivel global împărtășesc în mod constant ideile lor despre diverse teme care influențează serviciile. Ei sunt experți în domeniile lor și au o experiență bogată. În această secțiune puteți citi articole din mai multe categorii, cum ar fi: cultura serviciilor, atitudinea în servicii, service leadership, servicii interne etc. Așteptăm cu interes și părerile voastre, în secțiunea de comentarii. Descoperă articolele noastre!